06-15424452 info@verkenjekracht.nl

Over Agnes Zandbelt

Mijn naam is Agnes Zandbelt. Ik heb inmiddels twee volwassen kinderen. En de dieren die ons vergezellen zijn Paichi, (onze hond), Phoebe en Juno (onze katten).

Sinds 11 april 2018 ben ik gestopt met mijn praktijk en doe dit alleen nog als hobby. Verder werk ikAgnes 2013 in de kinderopvang.

In het kort mijn leven:
In mei 1967 ben ik geboren. Ons gezin bestond uit mijn vader, moeder en met mij erbij drie meiden. Ik ben de middelste. Ik was nogal een gevoelig kind en keek graag vanaf de zijlijn naar anderen. Ik hield absoluut niet van verandering, veiligheid was alles voor mij. Vaak had ik het gevoel dat ik anders was dan anderen, ik voelde me niet begrepen en trok mezelf vaak terug. Nu weet ik dat ik hooggevoelig ben.
Na de basisschool goed doorlopen te hebben ging ik naar het VWO. Een hele grote scholengemeenschap in mijn ogen, wat veel mensen en wat voelde ik me verloren. Gelukkig had ik wel vriendinnen. Wat ik na de middelbare school wilde doen wist ik nog niet. Wel heel graag iets met kinderen. Uiteindelijk ben ik na het VWO meteen gaan werken, eerst op het Kadaster en later bij een administratiekantoor.
Ik wist gewoon niet echt wat ik wilde, behalve dat wat ik van jongs af aan al wist, ik wilde moeder worden. En dat lukte ook, ik heb twee geweldige kinderen gekregen. Toen mijn dochter op de peuterspeelzaal zat, wist ik dat daar mijn interesse ook lag en heb een opleiding tot leidster kinderopvang gevolgd. Nu ben ik daar al heel wat jaren in werkzaam en ik vind het nog steeds erg leuk.

Maar gedurende de jaren, begon er wat te kriebelen. Ik kon meer, ik werkte al aan mezelf via verschillende cursussen waaronder Reiki en cursussen over chakra’s. Dit was de wereld waarin ik me helemaal thuis voelde, hier zou ik wat mee kunnen. Toen ik de advertentie van de opleiding Polyenergetica onder ogen kreeg, werd ik erg blij. Dit was wat ik wilde, een therapeut worden met diverse mogelijkheden, zodat je als cliënt niet van de één naar de ander hoeft om aan je problemen te werken.
En wat heb ik gewerkt aan mezelf gedurende de drie jaren van de opleiding. En ik ben er enorm door gegroeid. Het werken aan mezelf houdt echter nooit op. De mensen om me heen zijn mijn spiegels waardoor ik mezelf scherp houdt.

Ik ben nu gediplomeerd polyenergetisch therapeut. Deze HBO-opleiding heb ik gedaan aan de Academie voor Polyenergetica in Amersfoort.
Verder ben ik Avalon ELA therapeut, dat wil zeggen dat ik kan helpen om blokkades in het lichaam op te sporen en weer te zorgen dat het gaat stromen.
Onlangs heb ik een opleiding tot masterhealer afgerond, hierdoor kan ik mensen nu nog beter begeleiden in hun proces en op een snellere manier. Mijn werk is meer energetisch geworden en ik word daarin begeleid door de engelen. Zie ook: www.verkenjekracht.nl
Ook nu nog zal ik me bezig blijven houden met cursussen of workshops volgen om me te blijven ontwikkelen en mijn vakgebied steeds groter te maken. En daar kan ik sinds kort ook ‘loopbaancoaching‘ aan toe voegen.
Het is mijn passie om mensen te helpen weer in hun eigen kracht te staan. Ik heb gemerkt hoe dat mijzelf heeft geholpen en wil dit graag doorgeven. Leef je leven NU.